Dringende hulp nodig?

Ook als het heel snel moet gaan, steken wij een tandje bij en helpen wij u uit de nood! 050 20 19 28

Ontstoppingsdienst

Ontstoppen van riolen

De Waterbeer bekijkt elke verstopping grondig en zal het probleem te situeren. Door meer dan 30 jaar ervaring in het vak, kunnen wij u bijstaan met raad en daad! Indien nader onderzoek nodig is, kan de riolering geïnspecteerd worden met een speciale kleuren rioolcamera. Een camera-inspectie wordt ook vaak uitgevoerd bij terugkerende verstoppingen, defecte riolen, onenigheid over problemen bij afvoer in bouwprojecten, moeilijk bereikbare plaatsen, enz..

De Waterbeer biedt duidelijkheid en zorgt ervoor dat het probleem kan worden aangepakt.


Riolering woningen, appartementsgebouwen en bedrijven

Biedt het ontstoppen van de afvoerleidingen geen oplossing, dan zou het probleem mogelijks bij de riolering kunnen liggen. In dat geval is het belangrijk na te gaan of het probleem zich stelt op uw eigendom of op openbaar eigendom. Indien de verstopte riolering zich bevindt op privédomein zal u zelf moeten instaan voor de kosten en de herstelling ervan. 


Gemeenteriolering

De Waterbeer kan een schakel zijn tussen bedrijven/particulieren en gemeentes bij alle rioleringsproblemen.  In bepaalde gevallen kan het gebeuren dat het probleem niet bij de riolering op privégebied ligt, maar bij de gemeentelijke riolering. Bij een verzakking of een verstopping op het openbaar domein kan u dan ook contact opnemen met de gemeente om u verder te adviseren. De Waterbeer staat in deze gevallen ook paraat om u van dienst te zijn.


Bij De Waterbeer (vroeger Vanhove Cleaning) kunnen wij steeds rekenen op een vakkundige reiniging van ons riolennetwerk. Ze beschikken over de nodige inspectieapparatuur en camera’s waardoor zij steeds op een een efficiënte en snelle manier tewerk kunnen gaan.


Gerelateerde diensten
Bel de servicelijn van De Waterbeer. Wij staan klaar voor u.

BVBA Vanhove Cleaning
De Arend 17
8210 Zedelgem

Maatschappelijke zetel:
Bruggestraat 73
8820 Torhout

T 050 20 19 28
F 050 24 02 96
BE 0458.941.741

 info@dewaterbeer.be
 volg ons op facebook