Dringende hulp nodig?

Ook als het heel snel moet gaan, steken wij een tandje bij en helpen wij u uit de nood! 050 20 19 28

Andere diensten

Camera-onderzoek riolen en leidingen

Onderzoek riolen en leidingen van Ø60 mm tot Ø200 mm met duwcamera

De Waterbeer is een ervaren speler op vlak van ruimingen en ontstoppingen. Geen enkele leiding of riool is ons vreemd. We werken met kwalitatief en hoogtechnologisch materiaal waardoor we efficiënt te werk kunnen gaan. Aan de hand van bepaalde apparatuur zoals rioolcamera’s kunnen wij inspecteren, opnames maken en een duidelijk beeld scheppen van het riolennetwerk. Door meer dan 30 jaar ervaring in het vak weten wij van aanpakken en geven wij een duidelijke kijk op het probleem. Daarnaast zijn deze opnames perfect bruikbaar in een bemiddelingsprocedure of voor uw verzekeringsmaatschappij bij onenigheid en kan de hersteller zijn werk perfect uitvoeren.

Dankzij camera-inspectie is het onnodig om de hele riolering op te graven om problemen op te sporen waardoor u heel wat kosten kan besparen. Herstellingswerken kunnen gericht aangepast worden met een minimum aan hinder


Onderzoek riolen en leidingen van Ø200 mm tot Ø2000 mm met rijdende camera

Aannemers, gemeenten, openbare besturen die snel een rioleringsprobleem in beeld wensen te brengen of een riool, huisaansluiting willen terugvinden kunnen ook beroep doen op onze diensten.

Na de reiniging kunnen wij aansluitend een rioolonderzoek uitvoeren met onze rijdende camera en u achteraf de beelden bezorgen. Hiermee kunnen we op alle plaatsen en werven terecht. Ook moeilijke omstandigheden en moeilijk bereikbare plaatsen is voor De Waterbeer geen probleem. 


Andere diensten
Bel de servicelijn van De Waterbeer. Wij staan klaar voor u.

BVBA Vanhove Cleaning
De Arend 17
8210 Zedelgem

Maatschappelijke zetel:
Bruggestraat 73
8820 Torhout

T 050 20 19 28
F 050 24 02 96
BE 0458.941.741

 info@dewaterbeer.be
 volg ons op facebook