Dringende hulp nodig?

Ook als het heel snel moet gaan, steken wij een tandje bij en helpen wij u uit de nood! 050 20 19 28

Ruimdienst en ontstoppingsdienst regio Torhout, Zedelgem, Brugge en omstreken. Reeds 35 jaar staan wij elke dag garant voor een snelle service voor particuliere en professionele ruim- en ontstoppingsdiensten aan zeer scherpe prijzen. Ruimen van putten, ontstoppen van afvoerleidingen en riolen, camera-onderzoek, reinigen van mazouttanks en buitengebruikstelling ervan, zijn onze specialiteiten. Samen met een team van vakkundige mensen zijn wij een sterke lokale speler in de sector.
Wordt
Klantvriendelijkheid
Wij bedienen onze klanten met een glimlach.
Snel en efficiënt
Een dringende interventie? Wij helpen u uit de nood.
Professioneel en vakkundig
Particulieren, industrie, overheid en openbare sector
Over ons

Ruimen, ontstoppen en reinigen voor particulieren en bedrijven

De Waterbeer beschikt over een uitgebreid wagenpark en heeft de nodige apparatuur om te ruimen, te ontstoppen en te reinigen van tanks. Ons team staat permanent klaar voor u en levert een zeer snelle en correcte service. Elke klant, particulier of bedrijf, staat bij ons centraal en helpen wij zo snel mogelijk uit de nood. We zijn dagelijks telefonisch bereikbaar en staan paraat voor elke klant.

Lees meer over ons

Betrouwbaar en ervaren

 

Reeds 40 jaar een gevestigde waarde in onze sector

 

De Waterbeer, voorheen Vanhove Cleaning, is de bekendste speler in de regio Zedelgem, Torhout en Brugge op vlak van ruimen, ontstoppen en reinigen. We bieden onze klanten een ruime waaier van diensten en hiermee is De Waterbeer een toonaangevend bedrijf binnen deze sector. Wij staan dagelijks klaar voor meer dan 1000 klanten, waaronder particulieren, bedrijven, industrie, overheid en openbare sector.  We hebben reeds meer dan 35 jaar ervaring en bieden voor elk probleem een degelijke en efficiënte oplossing.

Lees meer

“Wij contacteren De Waterbeer al meer dan 20 jaar voor het ruimen van onze afvalputten en ontstoppen van de leidingen en we willen er graag nog eens 20 jaar bijtellen. Een professionele en zeer correcte service!”

Mr. Devolder uit Lichtervelde

Bel de servicelijn van De Waterbeer. Wij staan klaar voor u.

BVBA Vanhove Cleaning
De Arend 17
8210 Zedelgem

Maatschappelijke zetel:
Bruggestraat 73
8820 Torhout

T 050 20 19 28
F 050 24 02 96
BE 0458.941.741

 info@dewaterbeer.be
 volg ons op facebook