Dringende hulp nodig?

Ook als het heel snel moet gaan, steken wij een tandje bij en helpen wij u uit de nood! 050 20 19 28

Ruimdienst

Ruimen van terreinen en inkuipingen na incident

Als er op uw terrein bepaalde activiteiten plaats vonden of als er bedrijven zijn, waar er bodemverontreiniging is vastgesteld, moet dit zo kort mogelijk na het incident geruimd worden. We denken onder meer aan het verwijderen van olieproducten na incident, lek of overvulling. Het is belangrijk om in dergelijke gevallen zo snel mogelijk te kunnen rekenen op een vakkundige ruimingsdienst die instaat voor de verwijdering en het opkuisen van deze vervuilde oppervlakten, tankplaatsen, werkplaatsen, garages, productiehallen, inkuipingen, enz.


Bodemverontreiniging door mazout, diesel, ed.

In vele gevallen wordt bodemverontreiniging door olie veroorzaakt door het morsen en lekken van olieproducten zoals diesel, stookolie, vetafval, enz. Bodemverontreiniging kan veroorzaakt worden door bijvoorbeeld een lek in de tank, in de leiding of bij overvulling. Deze incidenten kunnen in bepaalde gevallen worden voorkomen zoals extra controles en beveiligingen, maar ook deze kunnen falen. Er kunnen zich echter ook kleinere incidenten voordoen; zoals morsen bij het vullen, een ongeval op privéterrein waardoor mazout of olie op het terrein ligt, enz. Dergelijke incidenten worden best zo snel mogelijk verholpen.


Tips van De Waterbeer

Kleine incidenten worden best zo snel mogelijk verholpen, enerzijds om geen bodemverontreiniging te veroorzaken en anderzijds om kosten te besparen. Kleine incidenten kunnen ook ernstige verontreiniging veroorzaken waardoor sanering noodzakelijk wordt en het prijskaartje hoog kan gaan oplopen! Wacht dus niet om grotere problemen te voorkomen.


Andere diensten
Bel de servicelijn van De Waterbeer. Wij staan klaar voor u.

BVBA Vanhove Cleaning
De Arend 17
8210 Zedelgem

Maatschappelijke zetel:
Bruggestraat 73
8820 Torhout

T 050 20 19 28
F 050 24 02 96
BE 0458.941.741

 info@dewaterbeer.be
 volg ons op facebook