Dringende hulp nodig?

Ook als het heel snel moet gaan, steken wij een tandje bij en helpen wij u uit de nood! 050 20 19 28

Reinigingsdienst

Reinigen van afvalputten

De Waterbeer heeft doorheen de jaren een ruime ervaring opgebouwd in het professioneel reinigen van afvalputten met aflevering van de nodige attesten. U kan op ons beroep doen voor reinigingswerken van alle soorten afvalputten in de industriële sector: slibputten, vetputten, vetafscheiders, olieafscheiders, enz., maar ook voor het ledigen en reinigen van carwashputten kan u bij De Waterbeer terecht.


Olieafscheiders en vetafscheiders

De Waterbeer ledigt en reinigt alle afscheidingsinstallaties onder hoge druk om ervoor te zorgen dat alle vreemde stoffen die zich in de putten bevinden nauwkeurig verwijderd zijn. Daarnaast voeren wij volgens alle wettelijke bepalingen inspectie uit zodat alle reinigingen volledig volgens het boekje gebeuren en u de nodige attesten kan voorleggen. Het onderhoud en de reiniging kan door De Waterbeer uitgevoerd worden op periodieke basis.


Andere afvalputten

Wij ledigen en reinigen slibputten, vetputten, carwashputten en andere soorten afvalputten met aflevering van de nodige attesten.


Periodiek onderhoud en reiniging

Op periodieke basis onderhouden en verzamelen wij alle afvalstoffen en reinigen wij uw afvalputten. De Waterbeer zorgt ervoor dat uw afscheidingsinstallaties steeds optimaal blijven werken door een juiste frequentie van onderhoud rekening houdend met de wettelijke eisen.


Afvalverwerking

De Waterbeer staat voor duurzaam afvalbeheer en verwerkt het verzamelde afval volgens alle wettelijke bepalingen. Wij beschikken over een eigen afvalbehandelingsdepot op de industriezone De Arend te Zedelgem.


Andere diensten
Bel de servicelijn van De Waterbeer. Wij staan klaar voor u.

BVBA Vanhove Cleaning
De Arend 17
8210 Zedelgem

Maatschappelijke zetel:
Bruggestraat 73
8820 Torhout

T 050 20 19 28
F 050 24 02 96
BE 0458.941.741

 info@dewaterbeer.be
 volg ons op facebook