Dringende hulp nodig?

Ook als het heel snel moet gaan, steken wij een tandje bij en helpen wij u uit de nood! 050 20 19 28

Reinigingsdienst

Reinigen van regenwaterputten

Steeds meer mensen maken gebruik van een regenput door de vele voordelen dat het met zich mee brengt. Regenwater is bijvoorbeeld perfect te gebruiken voor het doorspoelen van toiletten, de wasmachine, wassen van de wagen, water geven aan de planten, enz. Daarnaast is regenwater namelijk kalkvrij wat beter is voor de toestellen en natuurlijk een besparing is op uw waterfactuur.


Wanneer dient je waterput gereinigd te worden?

Begint u geurhinder te ondervinden? Kleurt het regenwater bruin of zit er teveel zand en ander vuil in het regenwater? Dan is het hoog tijd dat uw regenput te laten ledigen en reinigen. Ook indien u een nieuwbouw heeft gebouwd dan is het aangeraden om uw regenwaterput te laten reinigen voor eerste gebruik! Zo vermijdt u dat er bouwafval en andere zaken in uw regenput blijven zitten. 


Hoe wordt een regenput gereinigd?

Na het ledigen van de regenput wordt het plafond, de grond en de wanden grondig gereinigd en het aanwezige leidingswerk afgespoten aan de hand van hogedruk. Al het slib wordt terug opgezogen, zodat u met een gerust hart verder kan.


Een ervaren speler die weet van aanpakken. Bij De Waterbeer kunt u rekenen op een snelle en klantvriendelijke service.


Tips van De Waterbeer indien u een regenwaterput heeft

  • Laat uw regenput om de 3 à 5 jaar reinigen, dit om te voorkomen dat het regenwater wordt vervuild met atmosferisch stof, bladeren, uitwerpselen van vogels, enz.
  • De mate van vervuiling van de regenput en het regenwater is afhankelijk van de omgeving waarin uw bedrijf of woning zich bevindt. Veel bomen rond het gebouw zorgt voor een sneller vervuilde regenput.
  • Laat uw regenput ledigen en reinigen door een vakman!

Andere diensten
Bel de servicelijn van De Waterbeer. Wij staan klaar voor u.

BVBA Vanhove Cleaning
De Arend 17
8210 Zedelgem

Maatschappelijke zetel:
Bruggestraat 73
8820 Torhout

T 050 20 19 28
F 050 24 02 96
BE 0458.941.741

 info@dewaterbeer.be
 volg ons op facebook